ONTSTOPPINGSDIENST AMSTERDAM

Riool24 is een ontstoppingsdienst die werkzaam is in Amsterdam en de omgeving. Wij rekenen geen voorrijkosten, ongeacht waar u woont in Amsterdam, dus of u nu een loodgieter in Amsterdam Noord, Oost, Zuid, West of Centrum nodig hebt, ons experts zijn snel bij u aanwezig. Wij werken onder andere in Amsterdam Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, West, Westpoort, Zuid, Zuidoost en de omgeving. Als u te maken heeft met een rioolverstopping of andere rioolkwestie, kunt u contact opnemen met Riool24 door te bellen naar 085 0030180 voor snelle en professionele hulp.

ontstoppingsdienst

RIOOLONTSTOPPING AMSTERDAM

Riool24 is een professionele ontstoppingsdienst  op het gebied van onderhoud, vervanging en rioolontstopping in Amsterdam. Ze beschikken over ervaren en gekwalificeerde medewerkers die zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en technieken om uw rioolproblemen snel en efficiënt op te lossen. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder onderhoud van riolen en afvoersystemen om verstoppingen te voorkomen, vervanging van beschadigde of verouderde riolen en afvoersystemen, en het oplossen van verstoppingen. Als u te maken heeft met een rioolverstopping of andere rioolkwestie, kunt u contact opnemen met Riool24 voor professionele en kwalitatief hoogstaande service.

HOOGWAARDIGE APPARATUUR VOOR RIOOLONTSTOPPING AMSTERDAM

Riool24 beschikt over hoogwaardige apparatuur voor rioolontstopping in Amsterdam. Deze apparatuur wordt gebruikt om efficiënt en snel verstoppingen in riolen en afvoersystemen op te lossen. Enkele voorbeelden van deze apparatuur zijn:

  • Waterpomptrucks: Deze trucks worden gebruikt om verstoppingen op te lossen door water onder hoge druk in het riool te spuiten.
  • Camera inspectie systemen: Deze systemen worden gebruikt om de binnenkant van het riool te inspecteren zodat de monteur de oorzaak van de verstopping kan vaststellen.
  • Mechanische haak: Deze haak wordt gebruikt om verstoppingen op te lossen door het verwijderen van verstopte materialen zoals haren, vetten en vezels.
  • Elektrische ontstopper: Deze ontstopper wordt gebruikt om verstoppingen op te lossen door het verwijderen van verstopte materialen met elektrische kracht.

Het gebruik van deze en andere hoogwaardige apparatuur maakt het mogelijk voor Riool24 om verstoppingen snel en efficiënt

verstopt afvoer
Lotte Harmanni
Lotte Harmanni
2022-11-15
Hele fijne snelle service. Vriendelijke loodgieter!
Brigitte Wigboldus
Brigitte Wigboldus
2022-11-08
Binnen 24 uur stond Mohamed voor de deur. Binnen een half uur was het probleem opgelost. Een prima bedrijf met enthousiast personeel.
Casper Rooijakkers
Casper Rooijakkers
2022-05-18
Binnen 48 uur een afspraak om mijn gootsteen in de keuken te ontstoppen tegen een schappelijke prijs (vooraf afgesproken, netjes met factuur). Aardige heren die efficiënt te werk gingen. Ook de planning denkt met je mee, ik kreeg netjes 30 minuten van tevoren een belletje toen ze eraan kwamen. Aanrader dus!
mirjamdenijs
mirjamdenijs
2022-01-31
ORS ontstoppingsdienst heeft me prima geholpen met het verhelpen van mijn rioolontstopping. Het was niet eenvoudig, omdat ik een bijzondere riolering heb, maar de mensen van ORS hebben me bijzonder toegewijd, professioneel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!
Nes ien
Nes ien
2022-01-28
Ik heb twee keer een riool verstopping gehad. een keer in de keuken en een keer in de douche. Beide keren heeft Mohammed het probleem vakkundig verholpen. Hij is zeer netjes, professioneel en kundig. Erg blij met hem. Ook fijn dat ORS een all-in bedrag hanteert. Je weet waar je aan toe bent en ze gaan pas weg nadat het probleem verholpen is en je wordt achteraf NIET verrast met bijkomende kosten. Ik acht ze betrouwbaar.
Joris Bouwens
Joris Bouwens
2022-01-20
ORS kwam vrijblijvend langs om de complexe situatie bij ons thuis in kaart te brengen met betrekking de mogelijke vervanging van een oude riolering. Hierin hebben ze ons heel oprecht geadviseerd, met verschillende opties. Ik zou ze zeker aanraden.
Virginio Maud
Virginio Maud
2022-01-17
Mo en zijn neef zijn vandaag langs geweest. Zij zijn professioneel, vriendelijk en werken netjes. Ik ben daarom zeer tevreden over hen!
Imke Wilmar
Imke Wilmar
2022-01-12
Hele fijne en snelle service! Telefoniste was erg behulpzaam. Niet alleen was de gootsteen ontstopt maar ook nog andere kamers gedaan en allemaal goed en vriendelijk aangepakt. Zeker een aanrader!
ontstoppingsdienst

ONTSTOPPINGSDIENST AMSTERDAM – 24 UUR PER DAG VOORDEEL BIJ RIOOL24.NL

Ontstoppingsdienst Riool24 beschikt over ervaren en gekwalificeerde medewerkers met verstand van zaken, die klaar zijn om elke verstopping van riolen en afvoersystemen in Amsterdam op te lossen. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur om verstoppingen snel en efficiënt op te lossen, ongeacht waar de verstopping zich bevindt. Of het nu problemen zijn in de badkamer, keuken of toilet, Riool24 heeft de juiste ontstoppingsapparatuur voor elke situatie. Dit zorgt ervoor dat klanten snel en efficiënt van hun rioolverstopping af zijn.

Scroll naar boven
Bel ons